Inköp av en Canon Eos 400D





Känner att jag måste få skriva av mig lite, trots att det snart gått en vecka nu. Men jag tror inte att jag har landat än för jag känner mig lite som ett barn som fått nycklarna till en godisaffär.

Det är nämligen så att jag alltid velat ha en systemkamera, men aldrig egentligen haft råd.
Kände mig inte så stimulerad att spara ihop flera tusen för en sprillans ny, så jag lade ut en annons på fotosidan.se och skrev att jag var intresserad av en Canon Eos 300D, Det är inte ovanligt att få en för 1500:- begagnad, och det är rimligt tycker jag.  En ok systemare att mjukstarta med helt enkelt.

Efter några dagar gav jag upp hoppet och glömde bort annonsen tills en man hörde av sig och ville sälja sin Canon 400D till mig,  inkl. massor av tillbehör samt objektiv för bara 2300:-
Var lite skeptiskt till det hela från början, för det var verkligen verkligen under normalt pris, och kameran var knappt använd!
Kollade in hans profil och såg att han var en duktig fotograf, Och inte en skojare som jag först misstänkte så jag bokade ett möte med honom inne i centrala Stockholm.

Kameran hade inte gjort med än ungefär 1000 exponeringar, Och han hade enbart haft den som backup-kamera. Vilket den knappt användes till.

Det är sällan man träffar folk som är så generösa i dessa hårda tider, Där det inte handlar om pengar utan att bejaka en konst. Det är väl kanske det jag försöker komma fram till.

Än finns det hopp för mänskligheten! hehe..

Über & out.

När kontaktannonser goes wrong

Vart lite nyfiken på hur match.com fungerande så jag reggade mig ett konto lite snabbt och fick denna kvinna som förslag åt mig. Hon må finnas i stockholm men hjärncellerna lever någonstans långt bort i fjärran. Att inte orka beskriva sig själv med 200 tecken (typ 1 SMS i jämförelse) och att klaga om det i sin beskrivning fick mig att brista ut i skratt.. jag torkar tårar än!

Hur som helst, ett ypperligt bevis på att begreppet "fjortis" inte är någon ålder, utan ett sinnestillstånd då skribenten är 25 år gammal, fysiskt.





Va, Ta om det där sista..?

Hursom,
Jag tänkter på Robert Gustafsson i parodin på denna, Ni som har sett Nile City vet hur jag tänker :)

RSS 2.0